Gott nytt år

Det blir tyvärr ingen uppdatering mer idag för det är mycket som ska göras hemma.
Därför önskar jag er ett gott nytt år och välkomnar 2009 =DAsia från pcd

Kommer ni ihåg Asia som vann Pussy cat dolls, hon blev den nya medlemen?
Iaf, fick veta att hon hoppade av pcd för att starta en egen grupp, eller så skulle hon bli solo artist.
Själv tycker jag att det var taskigt av henne att bara hoppa av gruppen eftersom det fanns massa andra som verkligen ville vinna och få en framtid med pcd men aja, gjort är gjort.


Musikspelaren

1, Abba-Happy new year
2, Tupac-Dumpin
3, Beyonce-Broken hearted girl
4, Brandy-Right here
5, Chris Brown and Keri Hilson-Superhuman
6, Akon-Beatiful
7, Kanye West ft. Weezy-Tell everybody that you know
8, Leona Lewis-Forgive me
9, Neyo-Mad
10, Danjah-My love
11, Kanye West-Heartless
12, Kanye West-Love lockdown
13, Britney Spears-Circus
Understrucket: Ny låt

Beyonce Giselle Knowles (Sasha Fierce) get to know her

Beyoncé Giselle Knowles, född 4 september 1981 i Houston, Texas, är en amerikansk R&B-sångerska och skådespelerska, Grammy Award-vinnare, låtskrivare, musikproducent, Golden Globe-nominerad skådespelerska, dansare, stylist och modell för House of Deréon.
Sasha Fierce är Beyoncés så kallade alter ego som hon skapade i samband med sin senaste skiva I am...Sasha Fierce. Enligt Beyoncé själv står Sasha Fierce för hennes mer sensuella, mer aggresiva och mer glamourösa sida. Sasha är numera den person Beyoncé är när hon uppträder och sjunger.
Beyoncés
genombrott kom med gruppen Destiny's Child. Beyoncé har en lillasyster, Solange, som även hon är sångerska och skådespelerska. Beyonce har haft ett stort samarbete med sin pappa Matthew Knowles som när Beyonce var ung var Destiny's Childs manager.
Beyoncé Knowles
är sedan den 4 april 2008 gift med rapparen Jay-Z.

Någon hatar Adam Tensta


Dom hatar Adam Tensta så mycket att dom gör en låt om honom :S
eller dom kanske bara är avundsjuka, lyssna och avgör själva

Dålig uppdatering

Nej jag har inte slutat blogga, bara det att jag har varit ganska trött och jullåten när man kommer in på bloggen ska försvinna på en gång ;)
Det har varit så mycket nu efter jul som tex igår var jag i stan hela dagen, hallå mellandagsrean =)
Jaja, jag ska börja med inlägg nu på en gång senare kommer det bli en omröstning också
see y'all

Ishawna ft Demarco-For You


Big hiss, älskar låten
Vad tycker ni? Hiss eller diss? =D

You can be my private dancer


Vilka låtar?

Så, nu har jag fixat klart musikspelaren här på bloggen. Ska skriva upp vilka låtar jag tog med
1, Mariah Carey-All I want for christmas
2, Tupac-Dumpin
3, Beyonce-Broken hearted girl
4, Brandy-Right here
5, Chris Brown and Keri Hilson-Superhuman
6, Akon-Beatiful
7, Kanye West ft. Weezy-Tell everybody that you know
8, Leona Lewis-Forgive me
9, Neyo-Mad
10, Danjah-My love
11, Kanye West-Heartless
12, Kanye West-Love lockdown
13, Britney Spears-Circus

Merry christmas everybody

Har tyvärr inte hunnit lägga upp det här inlägget tidigare men jag har ju en jullåt precis när man kommer in på bloggen (a)
Iaf God jul, hoppas att eran jul var lika mysig och trevlig som min =DBow wow, get to know him

Bow Wow (artistnamn för Shad Gregory Moss), född 9 mars 1987, i Columbus, Ohio, är en amerikansk rappare och skådespelare, tidigare känd som Lil' Bow Wow.

Vid fem års ålder inledde han sin karriär inom rap under namnet "Kid Gangsta". Ett år senare, 1993, uppträdde han på "The Chronic Tour" i Columbus. Snoop Dogg och Dr. Dre lade märke till den unga artisten och gav honom scennamnet Lil' Bow Wow. Dr. Dre hyrde honom som en inledande akt vilket gav honom en fördel hos Death Row Records. "Lil' Bow Wow" medverkade senare i en av Snoop Doggs sketcher.

1998, när Bow Wow var 11 år gammal, blev han presenterad för skivproducenten Jermaine Dupri som hjälpte honom med karriären. Redan år 2000 kom han ut med sitt debutalbum Beware Of Dog, vilket innehöll singlarna "Ghetto Girls" och "Puppy Love". Snoop Dogg är Bow Wows farbror och förebild. Bow Wow och Omarion har gjort många låtar och shower tillsammans, till exempel "Let me hold you", och uppträtt tillsammans på Scream 4 tour. Nu har de en skiva på gång som heter Face off.

Bow wow har nu ett eget skivbolag så kallad LBW entertainment. Bow wow inledde beef mellan honom och den andra unga talangen Lil' romeo, son till legenden Master P. Det började med att Bow Wow kom med sin hitsingel "Fresh azimiz" som var med i albumet Wanted där han sjung eighteen nigga makin' more then your dad see. Master P ansåg den låten som en förlolämpning mot sin son och sig själv men det nekade Bow Wow till.
©Wikipedia


Katt Katt Katt Katt <3

 


Tupac the kiing


Han e så tuung <3

Diggar låten groovt


Seriöst. Låten är fett tung, gillar den, perfekt att dansa till, avslappnande =D
®Three 6 mafia-lolli lolli (pop that body)

Lupe Fiasco, get to know him

Wasalu Muhammad Jaco, född 16 februari 1982, känd under artistnamnet Lupe Fiasco är en grammyvinnade rappare ifrån Chicago.
Han är yngst av nio bröder och har gett ut ett album som heter Food and Liqour. Han var med i låten Touch the sky med Kanye West som tog med honom i låten efter att ha hört Conflict Diamonds som Lupe Fiasco har med i ett av hans mixtapes.
Jaco är född och uppvuxen muslim på Westside i Chicago, och är det femte barnet av nio bröder och systrar. Hans far var en ingenjör, en fruktbar afrikansk trummis, karate lärare och ägare av karate skolor och armén överskott butiker. Hans mor var en gourmet kock. Jaco är African American härkomst, han gick på high school i Thornton Township High School i Harvey, Illinois. Han började rappa när han gick i åttonde klass. Det var inte förrän han hört Nas "1996 album, det är skrivet, vid 14 års ålder som han började driva hip hop musik.
Under sin uppväxt: Jaco fick smeknamnet "Lu", den sista delen av hans förnamn, av sin mor. "Lupe" är en förlängning av detta smeknamn, som han lånat från en kompis från high school. "Fiasko", säger han, "kom från företagets album. De hade en låt," Firm Fiasco ". Han gillade hur det såg ut på papper.
Vill ni ha mer information så gå in på http://en.wikipedia.org/wiki/Lupe_Fiasco


Remember, music is a drug♥

 


Kommentera mera

Om jag inte får kommentarer så är det ju sjukt onödigt att jag sitter och skriver eller hur?!
Här sitter jag och lägger ner massa tid för att göra det bäst för er men ni kommenterar inte. Igår hade jag ungefär 100 besökare men endast 22 kommentarer man ba what? :o
Snälla kommentera mer. Skriv om en låt du gillar, vilken musiksmak du har, tipsa till sidor som har bilder på artister, hjälp mig att göra bloggen bättre snälla (a)
Det ända jag vill är att folk ska kommentera mer (a)
Remeber, music is a drug♥

Vilken är bäst

För att utöka musiken här så hade jag tänkt att göra en liten "tävling" men det blir inget pris eller något :p
Låtarna som ni tipsade till mig ska jag lägga upp här, den låten som får minst röster åker ut, så ska vi hålla på tills vinnaren utses, Kul va? =D

1, Beyonce-broken hearted girl
2, Lil wayne feat Kanye West- Tell everybody that you know
3, Leona Lewis-Forgive me
4, Chris Brown and Keri Hilson-Superhuman
5, Katy Perry- Hot 'n' cold

Hmm..

Jag har märkt att många av er inte känner igen " dj quality rekommenderar"
Han är en dj som spelade på bl.a ung08, the voice och the wave. Han har även en hemsida som heter djquality.se så kolla där om ni vill ha mer information om honom :)

Tipsa om en låt

Tipsa gärna om en låt som du gillar, om du kollar i kategorierna så finns det en som heter "Läsarnas favoritlåt" där kan du tipsa om en låt som du gillar så kanske jag publicerar den =D
Tipsa idag till 22.00 så tar väljer jag bara en :p

Favorit låt just nu


Me like

Kanske gammla låtar men jag gillar dom fortfarande ;p
Så tuung <3

Tillbaka

Nu är jag tillbaka efter att ha varit inaktiv i ungefär 2 månader men jag måste tänka på skolan också. Inte bara på datan och saker. Nu har jag jullov så jag sätter igång bloggen, det blir flera inlägg idag och jag kommer från och med nu ha bloggen uppe med låtar, bilder på artister, favoriter, månadens favorit o.s.v
Hoppas ni följer bloggen :D

Alla som har kommenterat tidigare i bloggen har fått en kommentar som säger att bloggen är igång igen, hoppas ni gillar den =D

RSS 2.0